Ons aanbod

Een overzicht

Jouw gezondheid is mijn prioriteit

01.

PCOS - Endometriose - Hormonale klachten​

Deze problemen kunnen een grote impact hebben op je dagelijks leven en welzijn. Als diëtist bied ik op maat gemaakte voedings- en leefstijladviezen die je helpen om je hormonale balans te herstellen en je klachten te verminderen. Samen werken we aan een gezondere, evenwichtigere toekomst.

02.

Kinderwens

Een kinderwens is een bijzondere en spannende fase in je leven. Goede voeding en een gezonde levensstijl spelen een cruciale rol bij het bevorderen van vruchtbaarheid en het voorbereiden van je lichaam op zwanger zijn. Als diëtist bied ik persoonlijke begeleiding en advies om je lichaam optimaal voor te bereiden op deze belangrijke stap. 

03.

Zwangerschap

Zwanger zijn is een unieke en bijzondere periode in je leven, waarin je lichaam extra zorg en aandacht nodig heeft. Een gebalanceerd dieet en gezonde levensstijl zijn essentieel voor zowel jouw gezondheid als die van je baby. Als diëtist bied ik deskundige begeleiding en advies om ervoor te zorgen dat je de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Daarnaast geef ik speciale aandacht aan zwangerschapsklachten zoals misselijkheid en vermoeidheid, zodat je je zo goed mogelijk voelt tijdens deze bijzondere tijd.

04.

Postnatale periode - Borstvoeding​

De postnatale periode is een tijd van herstel en aanpassing, zowel fysiek als emotioneel. Goede voeding speelt een cruciale rol in je herstel en in het ondersteunen van borstvoeding. Als diëtist bied ik begeleiding en advies om ervoor te zorgen dat je de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt tijdens deze periode. Samen zorgen we ervoor dat je je sterk en gezond voelt als mama terwijl je voor je baby zorgt.

05.

(Peri)menopauze

De (peri)menopauze is een belangrijke fase in het leven van elke vrouw, gekenmerkt door hormonale veranderingen die een grote impact kunnen hebben op zowel fysiek als mentaal welzijn. Een deskundige begeleiding tijdens de (peri)menopauze kan een wereld van verschil maken.

Mijn collega Sarah Noelmans biedt op maat gemaakte voedings- en leefstijladviezen die helpen om de symptomen te verlichten en de algehele gezondheid te verbeteren.

Leer Sarah en haar aanbod kennen via de link hieronder.

Prijzen

Advies op maat, voor elk budget

Gratis

– 15 min

Kennismaking

Heb je vragen of twijfels?

Inhoud:

€75

– 60 min

Intake

Voor nieuwe cliënten. 

Inhoud:

€140

– 120 min

Intake

Voor nieuwe cliënten. 

Inhoud:

€35

– 30 min

Opvolging

Enkel voor bestaande cliënten, na een intakegesprek.

Inhoud:

€70

– 60 min

Opvolging

Enkel voor bestaande cliënten, na een intakegesprek.

Inhoud:

€...

– eenmalige aankoop

E-book

Binnenkort beschikbaar

Inhoud:

Tegemoetkoming

Enkel voor België

Afhankelijk van de mutualiteit waarbij je bent aangesloten, kan je een tegemoetkoming aanvragen voor voedings- en dieetadviezen.

Vlaams & Neutraal ziekenfonds VNZ
Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen NZVL​
Helan
Helan Medicalia
Christelijke Mutualiteit CM​
Liberale Mutualiteiten​
Socialistische Mutualiteiten​