Over Kelly

“Never limit yourself. You can be a mom and pursue your dreams simultaneously.”

Trotse mama en partner

Ik ben 32 jaar oud en mama van een prachtige zoon (Henri – 2022). Samen met mijn partner Sven en onze energieke Leopard Labrador vormen wij een hecht gezin met ups en downs.

Studies

Na zes jaar werken als psychiatrisch verpleegkundige, een endometriose diagnose, een harde boodschap dat mijn weg naar het moederschap “uitdagend” zou zijn, besloot ik diëtetiek te studeren. Vastbesloten om mezelf en anderen te helpen hun welzijn te verbeteren.

Fertiliteitstraject

Tijdens mijn opleiding startte ik een fertiliteitstraject, wat mijn passie voor dit vakgebied verder versterkte. Uiteindelijk kon ik op een natuurlijke manier zwanger geraken en wachten er nog steeds twee onschuldige embryo’s op ons in die vriezer.

Ontspanning

In het verleden kon je mij altijd terugvinden tussen mijn planten, al zal ik nu eerder aan het spelen zijn met mijn zoontje. Zelfzorg is voor mij nog steeds een groei- en leerproces.

Over mamorabel

Een plek van verbinden, een plek waar jij telt.

Het moederschap, of zoals ik het graag noem, het mamaschap, was en is voor mij een onvergetelijke reis vol bijzondere momenten. Er verandert zoveel, er gebeurt zoveel, en deze nieuwe rol brengt zowel hoogte- als dieptepunten met zich mee.

Daarom zocht ik naar een plek waar ik met anderen kon verbinden, een warme en ondersteunende omgeving waar ik en elke moeder zich gezien en gehoord voelt. Zo werd Mamorabel geboren als Instagram-pagina. Toen ik mijn praktijk begon, was er maar één logische keuze: de naam Mamorabel, die onlosmakelijk met mij verbonden is, die zou gewoon blijven.

Ook al is de naam gericht naar moeders, alle vrouwen zijn welkom in mijn praktijk. Het is mijn missie om hen te ondersteunen en te begeleiden, zodat zij zich beter in hun lichaam voelen en hun gezondheid kunnen verbeteren.